Ce spun doctorii

Dr.Florin Berneanu - PROF.UMF TG. MURES
Legătura personală e foarte importantă pentru noi. Când avem relații de încredere cu un partener, totul merge bine. Așa este și cu LAZZER. Au dat dovadă de seriozitate, răspund repede cererilor noastre și ne oferă mereu produse de top care ne fac munca mai ușoară. Recomand pentru o colaborare îndelungată.
Dr.Rafila Peptu - C.S.PEPTU RAFILA TIMISOARA
Oameni serioși, produse de calitate, prețuri bune. Sunt lucrurile pe care le-am primit încă de la începutul colaborării cu Lazzer și ne-au fost confirmate de-a lungul unei colaborări care durează de mai bine de patru ani.
Dr.Oana Malea - PREMIUM SMILE SIBIU
Colaborarea cu Laser Triodental dăinuie de câțiva ani și am constatat cu bucurie extinderea gamei de produse disponibile. Acestea sunt de calitate la un preț corect.
Recomand cu încredere Provi Crown&bridge pt rezistenta, stabilitate, coloristica și finisare ușoară.
Dr.Daniel Rapcau - CMI DR.RAPCAU-ARAD
De cand au intrat pe piata romaneasca, am ales produsele LAZZER si nu regret alegerea facuta. Am testat atat compozitele cat si materialele provizorii si toate au o calitate peste medie. Apreciez mult tot ceea ce faceti pentru clienti, cat si interesul vostru de-a imbunatati continuu gama de produse, tineti-o tot asa.
Dr.Florin Cioaca - CIFDENT BRASOV
Intr-o lume a concurentei, nu e nevoie doar de produse de calitate ca sa mentii un parteneriat. E nevoie de oameni de calitate. Si asta am observat-o la voi, echipa LAZZER. Am incredere in voi ca oameni dar si ca profesionisti si mi-ati dovedit de-a lungul colaborarii ca am facut o alegere buna.
Dr.Bogdan Dancau - CMI DR.DANCAU SEVERIN
Colaboram cu Lazzer de ceva timp si cu siguranta vom continua pe termen lung. Avem o relatie foarte buna cu reprezentantul de vanzari, primim mereu materialele solicitate la timp si sunt unele dintre cele mai bune materiale cu care am lucrat pana acum.
Dr.Dragos Alexandrescu - TRIVALE DENTAL VIP PITESTI
Este foarte important sa avem un furnizor de materiale si produse dentare pe termen lung, iar Lazzer indeplineste perfect acest rol. Stim ca avem un partener pe care ne putem baza.
Dr.Bica Radu Iasi
Apreciem cel mai mult la echipa Lazzer ca sunt oameni deschisi si receptivi la cerintele noastre. Raspund rapid si sunt profesionisti in ceea ce fac. Preturile sunt corecte.