Comenzi online

Pasul 1: Dacă deții cont pe site, este necesar doar să te autentifici folosind numele de utilizator și parola setate la crearea contului. Odată intrat în cont, poți începe cumpărăturile. În cazul în care ai uitat parola, o poți recupera pe adresa de email folosită la crearea contului.
În cazul în care nu ai deja un cont creat, durează doar câteva minute să creezi unul, prin completarea formularului de pe pagina de autentificare.

Pasul 2: Alege produsele dorite și adaugă-le în coșul de cumpărături.

Pasul 3: Verifică produsele din coșul de cumpărături și finalizează comanda. Ai grijă ca pentru fiecare produs comandat să verifici culoarea și cantitatea din coșul de cumpărături, ca să fie cele dorite. Alege adresa de livrare prin curier. Dacă este diferită de cea de facturare, menționează acest lucru în ultimul pas din procesul de finalizare a comenzii. Dacă dorești factură pe persoană juridică, poți selecta această opțiune și ți se va solicita să completezi datele de facturare.

Pasul 4: Alege metoda de plată din lista de opțiuni de la finalul procesului de comandă. Finalizarea comenzii se face prin apăsarea butonului de comandă, după ce te-ai asigurat că toate datele sunt corecte.

Comenzi telefonice

În intervalul luni-vineri, între orele 9:00 - 17:00, poți plasa comenzi telefonice la numărul: 0723202639 (rețeaua Vodafone)